همشهری آنلاین: دکتر فریبرز منصور قناعی در گفت‌وگو با ایسنا با تاکید بر استفاده از نمک یددار تصریح کرد: مقدار مصرف نمک را به کمتر از یک قاشق چایخوری در روز محدود کنید، محدودیت در مصرف نمک از بسیاری از بیماری‌ها نظیر بیماری‌های قلبی، فشارخون، سکته‌های قلبی و مغزی جلوگیری می‌کند.

وی به جای مصرف وعده‌های بزرگ و حجیم، وعده‌های کوچک و مکرر مصرف شود افزود: بهتر است تعداد وعده‌ها را از وعده اصلی غذایی به 4 تا 6 وعده کوچک غذایی تغییر داد.

دکتر قناعی با بیان اینکه نیمی از ایرانیان مبتلا به اضافه وزن و چاقی هستند یادآور شد: 35 درصد بیش از نیاز خود، انرژی دریافت می‌کنند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: با رژیم سالم و ورزش روزانه می‌توان در رسیدن به وزنی ایده‌آل و ثابت نگه داشتن آن تلاش کرد.

 

کد خبر 342998

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha